• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rangeret: Verdens 10 bedste angribere

Foto: Getty Images

CLBOLD har rangeret de bedste centerforwards i verden, hvor Cristiano Ronaldo må tage til takke med en femteplads.

Af gram

Det er angriberne, der oftest løber med opmærksomheden og de store priser, og det er som regel også målkongerne, der bliver solgt for de højeste priser. 

Men hvilke angribere er egentlig de bedste i verden lige nu? CLBOLD har rangeret planetens skarpeste angribere, hvor vi har forsøgt at finde en balance mellem spillerens generelle niveau og formen i de seneste måneder. 

Der er tale om en liste over centrale angribere, hvorfor stjerner som Mohamed Salah og Lionel Messi altså ikke indgår.

10. Luis Suárez (Atlético Madrid)
Uruguayaneren har mistet sin fart og er ikke længere blandt de absolut bedste angribere. Med 21 fuldtræffere i La Liga viste Suárez dog i sidste sæson, at han stadig har et velbevaret dræberinstinkt i feltet.

9. Ciro Immobile (Lazio)
Lazio-angriberen har scoret 129 mål i Serie A siden 2016, og i denne sæson er det blevet til seks mål i seks kampe. I sommer var han med til at føre Italien til et europamesterskab. Er tilmed god til at sætte sine holdkammerater i scene.

8. Lautaro Martinez (Inter)
Den 24-årige angriber er stadig ikke færdigudviklet, men hans afslutningsevner fejler absolut intet. Har vundet Serie A og Copa America i år. Scorede 17 Serie A-mål i sidste sæson, og har i denne sæson scoret fem gange i seks ligakampe.

7. Harry Kane (Tottenham)
For et år siden ville den engelske landsholdskaptajn have ligget højere oppe på en liste som denne. Kane har dog fået en skidt start på Premier League-sæsonen, hvor han har spillet middelmådigt og stadig mangler at komme på tavlen.

6. Romelu Lukaku (Chelsea)
Det er ikke til at komme udenom Lukaku, der efter Serie A-triumfen med Inter har lagt stærkt fra land i Chelsea. Belgieren har både fysik, fart og afslutningsevner, hvilket gør ham til et mareridt for de fleste forsvarsspillere.

5. Cristiano Ronaldo (Manchester United)
Portugiseren er ikke længere den komplette pakke, da han efterhånden er kommet godt op i årene. Målfarligheden er dog intakt, og det samme er evnen til at slå til, når det for alvor gælder.

4: Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)
Franskmanden er med al sandsynlighed i gang med sin sidste sæson i Ligue 1, hvor han igennem flere sæsoner har været ligaens klart bedste angriber. Skræmmende fart og samtidig ogsp forrygende teknik. Ligner helt klart en kommende Ballon d'Or-vinder.

3: Erling Haaland (Dortmund)
Den 21-årige nordmand er på næsten alle måder en ubehagelig spiller at stå overfor. Han er høj, stærk, lynhurtig, ærgerrig, og så har han et utroligt kraftfuldt venstreben. Noteret for 68 mål i 67 kampe for Dortmund.

2: Karim Benzema (Real Madrid)
Benzema scorede senest et genialt mål imod Spanien i Nations League, og franskmanden har generelt fået en utrolig start på 2021/22-sæsonen, hvor han er noteret for 10 mål og syv assister i 10 kampe for Real Madrid. Benzema har vel nok været verdens mest formstærke spiller i de seneste måneder.

1: Robert Lewandowski (Bayern München)
Tallene taler for sig selv, når det kommer til Lewandowski. I denne sæson er det blevet til 13 mål i 10 kampe for polakken, og i de forudgående to sæsoner scorede Lewandowski sammenlagt 103 mål i klubregi.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.