• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Rangers køber legendes søn

Foto: Getty Images

Ianis Hagi, der er søn af Gheorghe Hagi, skifter permanent fra Genk til Rangers, bekræfter den belgiske klub.

Af tipsbladet.dk

I 1980’erne og 1990’erne var Gheorghe Hagi en af verdens bedste spillere. Den rumænske legende nåede at optræde for blandt andre Real Madrid og FC Barcelona, og i 1994 sluttede han som nummer fire i kåringen af verdens bedste fodboldspiller.

Hagis søn, Ianis Hagi, har ikke nået helt samme niveau som sin far (endnu), men den unge offensivspiller har imponeret i foråret, hvor han har været udlejet fra KRC Genk til Rangers FC.

Læs også:Bekræftet: Celtic FC er skotske mestre - Hearts rykker ned

Lejeaftalen stod til at udløbe denne sommer, men han skal ikke tilbage til Belgien. Rangers har nemlig udnyttet en købsotion i lejeaftalen og sikret den 21-årige rumæner på en permanent kontrakt.

Det skriver KRC Genk på sin hjemmeside.

I Rangers nåede han at spille 12 kampe med tre mål og to oplæg til følge, før sæsonen blev sat på pause i marts. Siden er den skotske liga blevet aflyst.

Tidligere i karrieren har Ianis Hagi spillet for rumænske FC Viitorul og italienske Fiorentina. Den unge Hagi har også tidligere været rygtet på vej til Superligaen, da både Brøndby IF og FC Midtjylland i sommeren 2018 angiveligt kiggede nærmere på ham. 

Læs også:Transferkongerne: Hovedstødsmonster gav russiske millioner i kassen

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...