• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rasende Bayern-stjerne efter katastrofal nedtur: - Du står og griner

Foto: Getty Images

Thomas Müller blev rasende på en kvindelig journalist, der kom til at grine efter Bayern Münchens sensationelle DFB Pokal-exit mod Holstein Kiel.

Af gram

Bayern München løb onsdag ind i en gigantisk nedtur, da de forsvarende Champions League-vindere blev slået ud af den tyske pokalturnering efter et nederlag til Holstein Kiel fra den næstbedste række. 

Det stærkt undertippede hjemmehold fik således udlignet til 2-2 i det femte minut af tillægstiden, inden man på sensationel vis formåede at trække det længste strå i straffesparkskonkurrencen.

Læs også: Lewandowski: - Klopp fik nok af vores væddemål

I skænderi med journalist
Det er første gang siden 2001, at Bayern München ikke når minimum semifinalen i den tyske pokalturnering, og efter slutfløjtet var Thomas Müller da også i skidt humør, da han blev interviewet af ARD-reporteren Valeska Homburg. Müller kom således op i det røde felt, da Homburg spurgte, hvordan stemningen var i Bayern Münchens omklædningsrum. 

- Hvad tror du selv? Du står her og griner nu, lød det således, ifølge SPORT BILD, fra den oprevede Müller. 

Homburg, der ganske rigtigt kom til at grine, da hun stillede spørgsmål sit første spørgsmål, forsøgte herefter at trække i land.

- Nej, jeg griner ikke. Jeg tager det meget...

Thomas Müller havde dog ikke tænkt sig at tage imod undskyldningen, og Bayern München-stjernen afbrød derfor reporteren.

- Selvfølgelig grinte du! lød det således fra Müller.

Ingen forklaring 
Valeska Homburg formåede herefter at få beroliget Thomas Müller, der blev spurgt, om han havde en forklaring på, hvorfor Bayern München for første gang i næsten 20 år endte med at ryge ud i anden runde. 

- Nej, det kan jeg ikke. Stemningen er selvsagt derefter. Vi er skuffede selvfølgelig. Det kan du nok forestille dig. Stemningen er ikke god. 

Med Bayern Münchens sensationelle exit ser hold som Dortmund og RB Leipzig nu ud til at have rigtig gode chancer for at vinde pokalturneringen i denne sæson. 1/8-finalerne spilles den 2./3. februar. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...