• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rasende eks-United-holdkammerat sviner Zlatan: - Fuck dig og din kone

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic endte tirsdag i et større skænderi, da Christian Eriksen blev den helt store helt i Milano-derbyet.

Af gram

Tirsdagens Coppa Italia-kvartfinale mellem Inter og AC Milan udviklede sig til en kæmpe dansk triumf, da Christian Eriksen i det syvende minut af tillægstiden sendte et suverænt frispark op i krogen, hvilket sikrede Antonio Contes tropper en 2-1-sejr. 

Derbyet vil dog også blive husket for et voldsomt sammenstød mellem de to tidligere holdkammerater i Manchester United, Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic. Belgieren kom således helt op i det røde felt, og måtte holdes tilbage af flere holdkammerater, da pausefløjtet lød. 

Læs også: Lettet Eriksen sender rørende hilsen efter afgørende frisparks-mål

- Fuck dig og din kone, råbte den rasende Lukaku således til Ibrahimovic, ifølge den engelske avis Daily Mirror

Lukaku var tilsyneladende rasende over noget, som Ibrahimovic skulle have sagt om den belgiske angribers mor. 

- Han vil gerne tale om mødre? Son of a bitch, lød det fra belgieren.

Lukakus pilgrimsejse
Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku var holdkammerater i Manchester United i 2016/17-sæsonen, men de to angribere har tilsyneladende ikke de varmeste følelser for hinanden. Under tirsdagens skænderi kom svenskeren angiveligt med en reference til en gammel udtalelse fra Farhad Moshiri, der har aktiemajoriteten i Everton. I 2018 udtalte Moshiri således, at en voodoo-besked havde overtalt Lukaku til at skifte til Chelsea. 

- Vi tilbød ham en bedre kontrakt end Chelsea, og hans agent ankom til Finch Farm for at underskrive kontrakten. Robert Elstone (Everton-boss, red.) var der, og det hele var på plads. Der var reportere udenfor. Og midt under mødet ringede Romelu så til sin mor. Han sagde, at han var på en pilgrimsrejse i Afrika eller et eller andet sted, og han havde prøvet voodoo, og at han havde fået besked på, at han var nødt til at tage til Chelsea, lød det, ifølge Football Italia, fra Moshiri dengang.

Lukaku afviste historien, og endte da også med at tage til Manchester United. 

Ibrahimovic så rødt
Og det var altså denne historie, som Ibrahimovic valgte at drille Lukaku med under tirsdagens opgør på San Siro, da Lukaku under deres skænderi spurgte svenskeren, om de skulle mødes uden foran stadionet efter kampen og få afgjort sagerne. 

- Ok, ring til din mor, lød svaret fra svenskeren, hvilket fik Lukaku op i det røde felt. 

Ibrahimovic fulgte herefter op med referencen til Lukakus pilgrimsrejse.

- Prøv dit voodoo-lort.

I sidste ende var det dog Romelu Lukaku og Inter, der fik den bedste aften. De to kamphaner fik begge et gult kort for sammenstødet, men Ibrahimovic måtte gå tidligt i bad, da han kort inde i anden halvleg fik endnu et gult kort. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...