• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rasende Klopp røg i flæsket på United-legende efter Arsenal-kamp

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp gik mandag i flæsket på Roy Keane, efter at den tidligere Manchester United-kaptajn havde omtalt et par af Liverpools defensive aktioner som 'sjuskede'.

Af gram

Liverpool slog mandag Arsenal med 3-1 efter en stærk præstation, hvor Jürgen Klopps mandskab kom tilbage efter en scoring af Alexandre Lacazette.

Liverpool-backen Andy Robertson trådte alvorligt i spinaten, da han med en skidt berøring serverede bolden for franskmanden, der sendte bolden forbi Alisson.

Læs også: Ny Liverpool-stjerne lyttede til Torres-råd: Holdt fingrene fra berømt skilt

Efter slutfløjtet var Manchester United-legenden Roy Keane, der nu arbejder som ekspert for Sky Sports, imponeret over Liverpools præstation. Ireren mente dog også, at Liverpool havde et par defensive kiks.

- De er som en maskine. De har masser af kvalitet, når de bevæger sig fremad. De er utvivlsomt et af de hold, der er mest løbestærke. De kvæler modstanderen.Jeg ved, at Arsenal inviterede et pres ved at spille ud bagfra. Men de har masser af mål i sig. De sjuskede i en eller to situationer i defensiven, men de fik løst opgaven. Og de har fået en god start på sæsonen.

Forbløffet chok
Til trods for den generelle ros fra Roy Keane blev Jürgen Klopp dog bitter over 'sjusk'-bemærkningen. 

- Hørte jeg virkelig rigtigt? Sagde Mr. Keane, at det var en sjusket præstation her til aften? Jeg kunne høre jer allerede. Sagde han det? lød det fra Klopp.

Roy Keane var herefter hurtig til at svare Jürgen Klopp.

- Jeg vil sige, at de gav en eller to chancer væk, som må være skuffende for dem. 

En 'utrolig' beskrivelse
Jürgen Klopp var dog tilsyneladende ikke tilfreds med Roy Keanes uddybning.

- Jeg ville bare gerne høre det. Jeg var ikke sikker på, at jeg hørte det rigtigt, eller om han talte om en anden kamp. For det kan ikke være den her kamp... beklager! Det er en utrolig beskrivelse af den her kamp, som var fuldstændig exceptionel. Intet var sjusket, absolut intet. 

- Fra det første sekund dominerede vi et hold, som er i 100 procent form. Man er nødt til at være helvedes forsigtig, så man ikke bliver fanget i et kontraangreb. Jeg tror, at 60 eller 70 procent af boldene i dybden var offside. Man er nødt til at vente lidt længere på flaget nu om dage, og derfor føles det ikke så godt. Men de var offside. 

- Alisson skulle kun lave én redning. De fik to bolde i dybden. Det kan man ikke undgå. I disse slags situationer har man brug for sin målmand. Bortset fra det, spillede vi fuldstændigt exceptionelt her til aften.

- Man kan intet dårligt sige om den her kamp. Det var det modsatte af sjusket. 

Nærtagende type
Roy Keane kom først til orde igen, da interviewet med Jürgen Klopp var forbi, og forbindelsen til tyskeren var afbrudt.

- Utroligt nærtagende type. Jesus! Prøv at forestille jer, hvis de havde tabt! lød det fra Roy Keane.

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...