• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rasende Lampard langer ud efter sine spillere

Foto: Getty Images

Chelseas kamp mod Leicester søndag var den værste kamp i Frank Lampards tids som cheftræner for London-klubben. Sådan lyder det fra Lampard, der var yderst utilfreds med præstationen.

Af gram

Chelsea spillede sig søndag i semifinalen i FA Cup'en, da Frank Lampards tropper slog Leicester med 1-0 på udebane.

Men det holdt hårdt. Chelsea spillede ikke en stor kamp, og Lampard raser nu over præstationen i første halvleg.

Læs også: Lampard efter Liverpool-mesterskab: City er det bedste hold

- Det er det ringeste, vi har spillet, siden jeg kom til. Vi har spillet langt bedre i kampe, som vi har tabt. Vi var heldige, at de ikke greb deres chancer, lyder det ifølge BT Sport fra Frank Lampard.

Kunne have lavet ni udskiftninger
Ross Barkley sikrede Chelsea sejren med sin scoring i anden halvleg, men Lampard var stadig en bitter mand efter slutfløjtet.

- Jeg foretog tre udskiftninger, men jeg kunne have lavet otte eller ni. Udskiftningerne ændrede kampen, og det blev bedre. Men det var stadig ikke godt nok. De vigtigste ting i fodbold er tempo, at sidde tæt på modstanderen og løbevillighed. Uden de ting kan man ikke konkurrence. 

- Vi brugte for mange berøringer. Vores spil er nødt til at være skarpere. Det var ikke okay i første halvleg, men der var lysglimt i anden halvleg. Jeg beklager, hvis jeg lyder for bitter. Jeg er glad for, at vi er videre. Vi skal en tur til Wembley i semifinalen, hvor vi møder en stærk modstander, hvem det så end er. 

Chelsea møder i semifinalen Manchester United. Opgøret skal spilles den 18. eller 19. juli. Arsenal og Manchester City mødes i den anden semifinale. Begge semifinaler spilles på Wembley.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...