• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser mod Barcelona: Jeg fortjente ikke at blive solgt

Foto: Getty Images

Den tidligere Barcelona-angriber Carles Perez føler ikke, at han havde fortjent at blive solgt til Roma.

Af gram

Carles Perez startede i starten af sæsonen inde for Barcelona i flere kampe, inden den unge angriber senere røg ud på bænken, og til sidst endte med at ryge helt ud af den spanske storklub.

I januar blev den dengang 21-årige Perez således udlejet til Roma, der samtidig forpligtede sig til at købe angriberen for 80 millioner kroner efter denne sæson. 

Læs også: Legende håner Barça-profil: Han har et cool skæg, men er totalt gennemsnitlig

Overrasket over exit
Carles Perez havde inden skiftet til Roma spillet for Barcelona siden han var 14 år, og spanieren er da også skuffet over, at han ikke fik længere snor på Camp Nou.

- Siden jeg spillede på U16-holdet har jeg haft tilbud om at forlade Barcelona. Nogle af dem kom fra England. Selv da jeg spillede for Barcelonas B-hold fik jeg tilbud fra La Liga-klubber. Men jeg sagde altid nej, fordi jeg drømte om at spille for førsteholdet, lyder det ifølge Diario Sport fra Carles Perez.

- Jeg fik nogle chancer, og jeg mener, at jeg greb dem så godt, som jeg kunne. Jeg fik endda en kontrakt som førsteholdsspiller. Det var en overraskelse, da de besluttede at komme af med mig. Jeg følte ikke, at jeg havde fortjent det. Men det er noget, som skete for flere måneder siden. Jeg er i Roma nu, og det er en af de bedste klubber i Italien. 

Carles Perez nåede at score to mål i 13 kampe for Barcelona, mens spanieren indtil videre har nettet to gange i 16 kampe for Roma. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...