• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over britiske mediers 'patetiske' dækning af Maradonas død

Foto: Getty Images

Flere britiske aviser er blevet kritiseret hårdt for deres dækning af Diego Maradonas død.

Af gram

Diego Maradona døde onsdag i en alder af 60 år, og den argentinske legende er efterfølgende blevet hyldet i hele verden. 

Flere britiske aviser har dog valgt at stikke lidt til Maradona, der under VM i 1986 scorede et berygtet mål med hånden mod England. 

Læs også: Messi: Det er en meget sørgelig dag

- Hvor var VAR, da vi havde mest brug for det? lyder overskriften eksempelvis i torsdagens udgave af Daily Star. 

Diego Maradona udtalte efter sin kontroversielle scoring mod England, at det var 'Guds hånd', der sendte bolden i netmaskerne. Og i markeringen af Maradonas død har aviser som The Sun, Daily Mirror og Daily Express på deres forsider skrevet, at argentineren nu 'er i Guds hænder'. 

Raser mod de britiske medier
De britiske forsider står i skærende kontrast til forsiderne i andre lande, hvor Maradona bliver hyldet uden forbehold. I Frankrig skriver L'Equipe eksempelvis, at 'Gud er død'. 

Og på Twitter har de britiske avisers stikpiller til Maradona fået flere fans til at se rødt. 

- Det, der generer mig mest, er forsøget på at reducere dette geni (og dybt uperfekte menneske), som henrykkede millioner, til én episode, som jeg vil tro, at de fleste englændere er kommet sig over på nuværende tidspunkt. Prøver vi at sige, at snyd ikke eksisterer i fodbold og i sport? Eller i livet generelt? lyder det således, ifølge Sportbible, fra en bitter fan. 

- Jeg forstår ikke, hvordan de slipper afsted med det, lyder det fra en anden utilfreds fan. 

- Endnu et åbenlyst eksempel, der viser, at medierne i det her land er nogle fucking skadedyr, lyder det fra en tredje rasende fan.

- Det her er noget af det mest patetiske, smålige lort, jeg har set fra de britiske medier. Og det siger virkelig en del, lyder det fra en fjerde fan. 

I Argentina har landets præsident meldt ud, at der vil være tre officielle sørgedage efter Diego Maradonas død. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...