• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over dansk kendis' opslag om Eriksen: - Dumt og usmageligt

Foto: Getty Images

Den danske smykkedesigner Mai Manniche er blevet mødt med hård kritik, efter at hun har indikeret, at Christian Eriksens kollaps kan være relateret til en covid-19-vaccine.

Af gram

- Det er på alle ledder og kanter upassende at udnytte den forfærdelige hændelse, hvor en landsholdsspiller får hjertestop, til en coronaskeptisk agenda. Mai Manniches opslag på Facebook er dumt og usmageligt.

Sådan lyder det, ifølge B.T., fra Elif Bayram Orbe, der er akutmedicinsk læge på Herlev Hospital. 

Kritikken kommer efter, at smykkedesigneren Mai Manniche på Facebook har stillet spørgsmålstegn ved, om Christian Eriksens hjertestop mod Finland kan hænge sammen med, at den danske landsholdsstjerne skulle have været vaccineret mod covid-19. 

Inter-direktøren Giuseppe Marotta har ellers udtalt til Rai Sport, at Christian Eriksen hverken har haft coronavirus eller er blevet vaccineret. 

Hård kritik fra 'Don Ø' 
Mai Manniches opslag på Facebook er blevet mødt med kritik, blandt andet fra Flemming Østergaard, der er tidligere formand for bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment A/S. 

- Jeg forstår simpelt ikke, at mennesker bruger den tragiske hændelse i går aftes med Christian Eriksens kollaps til at give indtryk for deres personlige meninger og synspunkter omkring COVID 10, VACCINE m.v, lyder det således på Facebook fra Flemming Østergaard.

- Tænk at indikere, at ubekræftede rygter om, at Christian var blevet vaccineret og kraftigt postulere, at det kunne være årsagen til kollapset!

Christian Eriksen er fortsat indlagt på Rigshospitalet, hvor den danske landsholdsstjerne fortsat gennemgår undersøgelser. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...