• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Højbjerg: - Jeg fatter ikke, at han får lov til det

Foto: Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg er blevet kritiseret for farligt spil i Tottenhams 4-1-sejr over Crystal Palace.

Af gram

Pierre-Emile Højbjerg var søndag med til at sikre Tottenham en 4-1-sejr over Crystal Palace, men danskeren er efter opgøret blevet kritiseret for én aktion.

På Twitter er der således flere fans, der anklager den danske landsholdsprofil for at have kopieret et farligt trick fra holdkammeraten Harry Kane. Den engelske angriber blev tidligere på sæsonen kritiseret for, at han gentagne bakkede ind i modstandere i forbindelse med luftdueller, således at modstanderne endte med at falde ned mod græsset med nakken først.

Harry Kane brugte blandt andet tricket til at få tilkendt et straffespark mod Brighton tidligere på sæsonen.

Kopierede han Kanes trick?
I ogøret mod Crystal Palace opstod der således en hovedstødsduel, hvor Joel Ward kom højt op i luften, inden højrebacken ramte Højbjerg og derefter ramte græsset på tilsyneladende smertefuld vis. 

- Den danske midtbanespiller havde blikket på spillet og havde øjnene på bolden, men mange mener, at der var ligheder med Kanes teknik med at 'bakke ind i' modstanderne, lyder det således fra SPORTbible

- Det er noget, som mange mener bør blive stoppet, før en spiller kommer alvorligt til skade. 

Kan brække nakken
Mediet Football Joe, der har over 400.000 følgere på Twitter, delte således et billede af Højbjergs farlige aktion. 

- Højbjerg får gode tips af..., lød det således fra Football Joe. 

Og i kommentarfeltet var der altså flere fans, der rasede over den danske landsholdsspiller. 

- Seriøst... hvis ikke der bliver lavet en regel mod den her 'Kane-tackling', så er der nogen, der ender med at komme alvorligt skade. Og til den tid vil det være for sent, lød det således fra en oprevet fan. 

- Jeg fatter ikke, at Højbjerg får lov til det her.... det er så vanvittigt farligt. Reglen er nødt til at blive ændret, før nogen brækker nakken. 

Med søndagens sejr over Crystal Palace er Tottenham oppe på sjettepladsen i Premier League. Gareth Bale og Harry Kane blev begge dobbelte målscorere i sejren. Efter slutfløjtet udtalte José Mourinho sig om Bales 'psykologiske ar', der har givet waliseren store udfordringer.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...