• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Klopp efter ny nedtur: - Det er blevet pinligt

Foto: Getty Images

Det går historisk dårligt for Liverpool i øjeblikket, og Jürgen Klopp er blevet udsat for hård kritik efter torsdagens nederlag til Chelsea.

Af gram

De forsvarende mestre fra Liverpool ligger nu på syvendepladsen i Premier League-tabellen, efter torsdagens 1-0-nederlag til Chelsea.

For første gang i historien har Liverpool således tabte fem ligakampe i træk på hjemmebane, og efter torsdagens opgør langede talkSPORT-værten Andy Goldstein så ud efter Jürgen Klopp, som anklages for ikke at have en plan B.

- Det er bare blevet rimeligt pinligt nu. Jeg kan ikke tro, at jeg rent faktisk siger det her, men jeg har ondt af Liverpools fans. Jeg har ondt af dem. Det er forfærdeligt. Vi ser et nedbrudt Liverpool-hold nu. De har kun én måde at spille på, lyder det således fra Goldstein, der er fan af Manchester United.

- Jürgen Klopps udskiftninger er én-til-én. Du jagter et mål og så tager du en spiller ud, der ikke bare er dit holds topscorer, men som er Premier League-topscorer Mohamed Salah. Du jagter stadig et mål, og du vælger at indskifte James Milner, selvom du har Origi og Shaqiri på bænken. 

Klopp gør ikke sit arbejde
Også den tidligere Arsenal-spiller Perry Groves var voldsomt skuffet over Liverpools præstation.

- Liverpool-spillerne udfører ikke deres arbejde ordentligt. Jürgen Klopp, som er klubbens leder, udfører i øjeblikket ikke sit arbejde ordentligt, lød det således fra Groves. 

Mohamed Salahs agent publicerede et kryptisk tweet efter stjernens besynderlige udskiftning, hvilket har skabt spekulationer om driblerens fremtid på Anfield. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...