• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Liverpool-stjerne: - Respektløst overfor træneren og klubben

Foto: Getty Images

Ifølge Graeme Souness er det under al kritik, at Sadio Mané torsdag nægtede at give Jürgen Klopp hånden efter Liverpools 4-2-sejr over Manchester United.

Af gram

Det vakte opsigt, da Sadio Mané torsdag nægtede at give Jürgen Klopp hånden efter Liverpools 4-2-sejr over Manchester United. 

Liverpool-bossen forsøgte efterfølgende at tale situationen ned, men tv-billederne viste med al tydelighed, at senegaleseren var rasende over at være blevet vraget til storkampen. Ifølge Liverpool-legenden Graeme Souness var Sadio Manés reaktion dog yderst kritisabel.

- Respektløst. Jeg ville ikke være glad, hvis jeg var Klopp. Han burde vise lidt respekt. Det er respektløst overfor træneren og klubben. Hvordan kan han diskutere det? Han har ikke haft en god sæson, og Liverpool har lige vundet 4-2, lød det således, ifølge BT Sport, fra Graeme Souness. 

Ikke set før
Også den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane var ude med riven efter Sadio Mané. 

- Det er ikke i orden af spilleren. Men da jeg var spiller, der var jeg ikke interesseret i at få high-fives fra min træner. Hvis han (Klopp, red.) kan se, at spilleren er sur, så gå dog i en anden retning, lød det således fra Keane. 

Liverpool-legenden Jamie Carragher påpegede, at det var første gang, at man har set en Liverpool-spiller afvise Jürgen Klopp på den måde. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...