• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Mbappé: - Der er ikke plads til ham i PSG

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé er i øjeblikket ikke god nok til at starte inde for PSG, lyder det fra klubbens tidligere cheftræner, Jean-Michel Larque.

Af gram

Det er ikke gået ubemærket hen, at Kylian Mbappé har lignet en skygge af sig selv i denne sæson, og ifølge den tidligere PSG-spiller Jean-Michel Larque har Mbappé endda ikke niveauet til at starte inde for pariserne i øjeblikket. 

Larque, der har vundet det franske mesterskab syv gange, er således ganske træt af Mbappés præstationer på det seneste. Mauricio Pochettinos ankomst i Paris har heller ikke fået gang i Mbappé, og argentineren udtalte da også efter sin debut, at Mbappé 'er nødt til at forbedre sig'. Og den udlægning er Larque, der også har været cheftræner for Paris Saint-Germain, altså enig i. 

Læs også: Derfor har Mbappé været en skygge af sig selv

- Der er ikke plads til Kylian Mbappé i Paris Saint-Germain lige nu. Jeg har ikke tænkt mig at bore et hul ind i hans kranie, for at finde ud af, hvad der foregår derinde. Men han komplicerer tingene. Han komplicerer alt, hvad han foretager sig. Hvorfor laver han rabona-afleveringer? Hvorfor laver han 12 stepovers, hvis han ikke kommer nogle vegne med det? Den knægt har brug for en form for detox, en kur for sin spillestil, som lige nu er blevet totalt forurenet med unødvendigheder, lyder det ifølge RMC fra Larque. 

- Det, der gør den knægt god, er hans fart. Men den får vi ikke lov til at se længere. 

Håber på Pochettino-effekt
Jean-Michel Larque håber på, at Mauricio Pochettino kan hjælpe Kylian Mbappé tilbage på rette vej. 

- Vi må se, om Pochettino har mere mod end Tuchel, og at han er bedre til at få styr på Mbappé. Jeg kender ikke de små hemmeligheder i Camp des Loges (Paris Saint-Germains træningsanlæg, red.), så jeg ved ikke, om det var Tuchel, der dirigerede Mbappé, eller om det var Mbappé, der dirigerede Tuchel. 

- Han er nødt til få styr på sit hoved og se nogle af de videoer, hvor han laver et-to-afleveringer eller går dybt i banen for at få bolden. Lige nu vil han have bolden i fødderne, så han kan latterliggøre sin modstander. Med sin fart kan han selvfølgelig komme forbi modstanderne, men han vil miste bolden. Jeg har ikke tallene, men mod Marseille mistede han bolden et utroligt antal gange. 

Kylian Mbappé udtalte sidste år, at coronapandemiens effekter på kampprogrammet har været ekstremt udmattende for ham, hvilket sandsynligvis har været medvirkende til franskmandens undervældende form. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...