• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Mourinho-ansættelse: - Han er den værste af de værste

Foto: Getty Images

José Mourinho er blevet ansat i Roma, men ifølge Paolo Di Canio har hovedstadsklubben taget en katastrofal beslutning ved at hente portugiseren.

Af gram

Den tidligere Lazio- og West Ham-angriber Paolo Di Canio hører ikke til blandt dem, der ser frem til at have José Mourinho tilbage i Serie A.

Den portugisiske stjernetræner, der tidligere har ført Inter til The Treble i 2010, blev tirsdag præsenteret som ny cheftræner for Roma. Og efter ansættelsen dukkede der så en lækket telefonbesked fra Paolo Di Canio op på YouTube, hvor Sky Sport Italia-værten advarede en ven, der er Roma-fan, om hvad der er i vente.

- I har fået den værste af de værste. Jeg har forståelse for, at I havde brug for et stort navn nu. Men det er ligesom at hente en spiller, der er færdig. Mourinho ville bare have et job, der betalte mange penge. Han er lige blevet fyret for tredje gang på fire år (Mourinho blev fyret i Chelsea i december 2015 og i Manchester United i december 2018, red.). Han er blevet losset ud alle steder, fordi han ikke kan tilpasse sig, på grund af hans personlighed. Og før i tiden var hans eneste kvalitet, at han havde personlighed, lød det altså, ifølge Football Italia, fra Paolo Di Canio, der også har spillet for Juventus, Milan og Napoli.

- Med tanke på miljøet i Roma, så er han fin. Jeg ved ikke, hvad I forventer, men jeg siger dig, at han er den værste af de værste. Han er færdig på enhver tænkelig måde. Han spiller ikke engang fodbold, han spiller anti-fodbold. I får muligvis nogle sjove pressemøder, for kontroverser er god underholdning. Men lad mig sige det klart: I forhold til at genopbygge et hold, så er han den værst tænkelige, I kunne have hentet. Og det siger jeg, selvom han indtil for syv år siden var min favorit, endda foran Guardiola. 

José Mourinho har underskrevet en tre-årig kontrakt med Roma, hvor portugiseren må acceptere en markant lønnedgang i forhold til Tottenham-tiden. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...