• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Ronaldo: De store stjerner føler, at de er hævet over alting

Foto: Getty Images

Den italienske sportsminister er bestemt ikke tilfreds med Cristiano Ronaldos opførsel.

Af gram

Cristiano Ronaldo nægtede tidligere på måneden at forblive i isolation Juventus' hotel, efter at to stabsmedlemmer i Torino-klubben havde testet positiv for coronavirus. 

Portugiseren råbte angiveligt af flere Juventus-bosser, inden han tog hjem, for derefter at flyve til Portugal dagen efter. I den portugisiske landsholdslejr testede Ronaldo så positiv for coronavirus. 

Læs også: Medie: Politiet undersøger Cristiano Ronaldo for karantænebrud

Efterfølgende reporterede den italienske avis La Gazzetta dello Sport, at det italienske politi har valgt at undersøge Cristiano Ronaldo og flere andre Juventus-spillere for brud på karantænereglerne. 

Minister tordner mod Ronaldo
Historien om Cristiano Ronaldos manglende overholdelse af karantænereglerne har nu også fået Italiens sportsminister op i det røde felt. 

- De store stjerner føler, at de er hævet over alting. Da han tog afsted med sit landshold, brød han karantænereglerne i så høj grad, at der blev åbnet en sag hos den offentlige anklager i Torino, efter sundhedsmyndighedernes rapport, som vil føre til en undersøgelse. De store stjerner er nødt til at være forbilleder, lyder det ifølge Tuttosport fra den italienske sportsminister, Vincenzo Spadafora.

Som følge af den positive coronavirustest var Cristiano Ronaldo ikke med, da Juventus lørdag spillede 1-1 mod Crotone. Portugiseren er heller ikke med i aftenens Champions League-kamp mod Dynamo Kiev. Ronaldo er samtidig tvivlsom til næste uges brag mod Lionel Messi og Barcelona. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...