• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over United-stjerne: Tre kampes karantæne er ikke nok

Foto: Getty Images

Ifølge Watford-angriberen Troy Deeney bør Edinson Cavani ikke slippe med tre spilledages karantæne for sit 'Gracias negrito'-opslag.

Af gram

Edinson Cavani blev søndag den store helt for Manchester United, da den uruguayanske angriber med to kasser sænkede Southampton. 

Efter slutfløjtet landede målræven dog sig selv i problemer, da han på Instagram skrev 'Gracias negrito' til en følger, der lykønskede ham. 

Læs også: United-helt efterforskes for racisme: Risikerer karantæne

'Negrito' kan oversættes til 'lille sort', men opfattes i Sydamerika ikke som et racistisk ord. 

Forstår ikke betydningen af sine ord
Ifølge The Times står Edinson Cavani alligevel til tre spilledages karantæne for racistisk sprogbrug, selvom uruguayaneren har undskyldt og forklaret, at hans hilsen var 'ment som en venskabelig hilsen til en ven'. 

Watford-angriberen Troy Deeney mener dog alligevel ikke, at tre spilledages karantæne til Cavani er tilstrækkeligt. 

- Nej, det mener jeg ikke, at det er. Det er et opslag, som han har tænkt over. Han har skrevet det, lagt det ud, og han har folk omkring sig, som vil sige til ham: 'Jeg mener ikke, at du bør gøre det'. Han agerede formentlig ud fra ren begejstring, efter at han scorede. Derfor tror jeg ikke, at hans intention var at være svinsk. Men han har bare ikke forstået betydningen af sine ord, lyder det ifølge talkSPORT fra Deeney. 

- Jeg tænker nogle gange, at tre kampe ikke er nok. Det bør være tre kampe, plus en form for krav om uddannelse, hvis du spørger mig. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...