• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over vanvid fra Conte: - Mit hjerte græd, da jeg så Eriksen i går

Foto: Getty Images

Ifølge Antonio Cassano er det en stor skam, at en teknisk begavet spiller som Christian Eriksen skal fare rundt for at forsvare på Antonio Contes Inter-hold.

Af gram

Antonio Cassano har aldrig været den store fan af Antonio Contes spillestil, og efter søndagens pointdeling mod Napoli har den tidligere Real Madrid-angriber igen været ude med riven efter Inter-bossen. 

Ifølge Cassano bruger Conte således Christian Eriksen helt forkert i Inter. 

- Der var nogle, der sagde, at Conte i sidste sæson tabte mesterskabet på grund af Eriksen. I denne sæson har han vendt på en tallerken, hvad Eriksen angår. Eriksen er en spiller, der er bedre end de fleste. En mester. Mit hjerte græd i går, da jeg så Eriksen løbe solen sort for at forsvare, lød det således, ifølge BoboTV, fra Cassano. 

- Det er som at se Frenkie de Jong, som er meget stærkere, eller som at se Iniesta fare rundt, uden at røre bolden. Det er vanvid, i mine øjne, men alle ser tingene forskelligt. 

Antonio Conte har givet Christian Eriksen en mere defensiv rolle i Inter, og den tidligere Chelsea-boss udtalte efter søndagens 1-1-kamp, at han er glad for at se, at Eriksen nu bidrager med mere defensivt. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...