• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Rashford med stikpille til Rio Ferdinand: Denne spiller ser jeg mest op til

Foto: Getty Images

Marcus Rashford afslører nu, hvilken Manchester United-spiller gennem tiden han ser mest op til - og sender samtidig en stikpille afsted mod Rio Ferdinand.

Af gram-hanssen

Marcus Rashford er en af fremtidens mænd på Ole Gunnar Solskjærs unge Manchester United-mandskab, og må da også anses som en af nøglespillerne for De Røde Djævle i en alder af blot 22 år. 

I United står Rashford i skyggen af mange store klublegender gennem tiden. Ved en Q&A med BT Sports sammen med Rio Ferdinand, blev den unge superstjerne så spurgt ind til, hvilken United-spiller han så mest op til som ung spiller - og her gjorde han først og fremmest opmærksom på, at det ikke var Ferdinand. 

Læs også: United-profil holder formen ved lige hos svenske miniputter

- Jeg gider ikke sige ham (Ferdinand, red.), han er midterforsvarer!, lød det jokende fra Rashford, der i stedet pegede på en angriberkollega, som sit største idol. 

- Jeg vil nok sige Wazza (Rooney, red.). Han har åbenlyst været en stor del af min udvikling, og det var bare en drøm der gik i opfyldelse, da jeg fik lov at spille med ham på banen, efter at have set ham spille i så mange år. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...