• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Real-boss om transfervinduet: Vi har aldrig investeret så meget i nye spillere

Foto: Getty Images

Florentino Perez fortæller, at Real Madrid aldrig har brugt så mange penge på nye spillere, som de gjorde i sommerens transfervindue. Samtidig mener han, at holdet i forvejen havde masser af kvalitet.

Af porse

Real Madrid har denne sommer haft den store tegnebog fremme. De har nemlig hentet store navne som Eden Hazard, Ferland Mendy, Luka Jovic og Eder Militao. 

De ovenstående transfers blev ordnet ganske tidligt i vinduet, og derfor florerede der masser af rygter om flere tilgange i løbet af sommeren. 

Blandt andre blev den franske midtbanespiller Paul Pogba sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid. Zinedine Zidane har da også flere gange talt godt om Pogba, og derfor blev det næsten til en skuffelse for flere Real Madrid-tilhængere, at det ikke lykkedes for klubben at hente ham. 

Nu har Real Madrid-præsidenten, Florentino Perez, så kommenteret på denne sommers transfervindue, og ifølge ham er der ingen grund til at være ærgerlig over, at hverken Pogba eller Neymar skiftede til Real Madrid. Han forklarer nemlig, at klubben aldrig har brugt så mange penge på nye spillere, mens han fastslår, at truppen, inden vinduet, havde rigeligt med kvalitet. 

- Vi har aldrig investeret så meget i nye spillere, selvom vi i forvejen havde et rigtig godt hold, siger han ifølge The Mirror. 

Neymar var en anden spiller, der blev kædet sammen med et skifte til den spanske hovedstadsklub. Den brasilianske supertjerne endte dog med at blive i Paris Saint-Germain, selvom han lod det være offentligt kendt, at han ønskede et skifte. Rygterne går nu på, at Real Madrid ikke forsøgte at hente teknikeren, fordi de til næste sommer vil gå efter hans holdkammerat Kylian Mbappe. Og det vil Perez ikke afvise. 

- Vi arbejder på at hente nogle rigtig gode spillere i fremtiden, siger han. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...