• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Real Madrid-guldfugl: Modric blev chokeret, da jeg afslørede min fars alder

Foto: Getty Images

Real Madrids 19-årige brasilianer Rodrygo fortæller nu, at holdkammeraten Luka Modric i første omgang ikke troede på, at fløjens far er på samme alder som kroaten.

Af gram

Rodrygo har haft en stærk debutsæson i Real Madrid, hvor den brasilianske teenager har fået meget spilletid på førsteholdet. 

I Real Madrid er fløjen blandt andet blevet holdkammerat med den kroatiske midtbanespiller Luka Modric, der er 15 år ældre end stortalentet. 

Læs også: Real Madrid præsenterer ny spilletrøje: Skal spille i lyserødt mod City

Chokeret over faderens alder
Og på Twitter har Rodrygo nu afsløret, at han kalder den 34-årige Luka Modric for 'far', mens kroaten tiltaler den 19-årige brasilianer 'sønnike'.

- Han troede ikke på mig, da jeg fortalte ham, at min far er 35 år. Derefter sagde han til mig, at jeg skulle respektere ham, fordi han er gammel nok til at være min far. Siden da har han altid kaldt mig 'sønnike', og jeg har kaldt ham 'far', lyder det fra Rodrygo.

Hylder Hazard
Rodrygo er i Real Madrid blevet holdkammerat med en række verdensstjerner, og brasilianeren er især begejstret over at være holdkammerat med Eden Hazard.

- Det er en drøm at spille sammen med ham. Han er et af mine idoler. Hazard er så god, og det er en ære at spille sammen med ham. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...