• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Real Madrid-præsident afslører, hvilket job Zidane drømmer om

Foto: Getty Images

Florentino Perez har givet et længere interview, hvor Real Madrid-præsidenten udtaler sig som Zinedine Zidane, Sergio Ramos og Raphaël Varane.

Af gram

Der er lagt op til et forandret Real Madrid i næste sæson, efter at både cheftræner Zinedine Zidane og anfører Sergio Ramos har sagt farvel til klubben. 

For hverken Zidane eller Ramos har der været tale om et decideret harmonisk exit, og franskmanden offentliggjorde da også efter sin afsked et åbent brev, hvor han kritiserede Real Madrid hårdt. I et interview med det spanske radioprogram El Transistor har Real Madrid-præsident Florentino Perez dog slået fast, at der ikke er dårlig stemning mellem ham og Zidane. 

- Jeg kender ham, og det har været et hårdt år. Jeg kæmpede for, at han skulle blive. Jeg har ikke læst afskedsbrevet, jeg sværger på mine børnebørn. Det var ikke Zidane, der skrev det brev. Jeg ønsker ham alt det bedste. Han har været en legende for Real Madrid. Han har vores alles anerkendelse. Han drømmer om at blive landstræner for Frankrig, og det kommer han helt sikkert også til at blive, lyder det således fra Florentino Perez. 

Beundrer Ramos
Sergio Ramos erkendte i sidste uge, at han accepterede Real Madrids kontrakttilbud for sent, og at han derfor ikke kunne fortsætte i klubben, selvom han gerne ville. Og den udlægning er korrekt, lyder det nu Fra Florentino Perez. 

- Jeg elsker Ramos som en søn. Jeg hentede ham i 2005. Jeg har aldrig før været til en spillers pressemøde. Jeg beundrer ham. Han har været en legende, og det er han fortsat. Vi tilbød ham en kontrakt, og han fik en deadline, som han ikke overholdt. Dette er hans hjem, og han vil vende tilbage i en anden rolle, lyder det således fra Florentino Perez. 

Åben for Varane-salg
Raphaël Varane har i den seneste tid været rygtet til Manchester United, og Florentino Perez vil ikke afvise, at franskmanden kan blive solgt denne sommer. 

- Han er i gang med EM, og vi vil spørge ham, når han kommer tilbage. Han er Madrid-spiller, og han har et år tilbage af sin kontrakt. Vi har ikke modtaget tilbud på Varane. Han er en gentleman, og han skal nok fortælle os det, hvis han vil væk. 

I interviewet bekræftede Florentino Perez desuden, at Marcelo overtager anførerbindet efter Sergio Ramos. Det er angiveligt første gang i 117, at Real Madrid får en udenlandsk anfører

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...