• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Real Madrid-stjerne er træt af Zidane - vil væk til sommer

Real Madrid arbejdede i sommer på at skaffe sig af med flere profiler, herunder Gareth Bale. Waliserens skifte blev i sidste ende blokeret af Real Madrid, men efter udeladelsen fra kampen mod Club Brugge har Bale nu mistet tålmodigheden med Zinedine Zidane.

Af gram

Real Madrid-stjernen Gareth Bale er træt af tilværelsen i den spanske storklub, og waliseren er opsat på at forlade klubben til sommer. 

Sådan lyder det fra den spanske fodboldekspert Guillem Balague, i et interview med BBC Radio 5.

Læs også: Zidane om Courtois: Han kan erstattes

Bale var tæt på et skifte til kinesiske Jiangsu Suning i sommer, men Real Madrid satte en stopper for skiftet, da kineserne ikke ville betale en overgangssum for stjernen.

Kan ikke mere
Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane udtalte i sommer, at han 'håbede' på et Bale-exit inden længe, hvilket fik waliserens agent, Jonathan Barnett, til at kalde Zidane for 'en skændsel'.

- Han viser ingen respekt for en spiller, der har gjort så meget for Real Madrid, lød det fra Barnett.

Bale endte dog som bekendt med at blive i Real Madrid, og waliseren fik en stærk start på sæsonen. Derfor var Bale også overrasket, da han blev vraget til Champions League-opgøret mod Club Brugge i sidste uge. 

- Gareth Bale har fået nok. Han kan han ikke mere. Nu, hvor han endelig begyndte at træde i karakter, blev han pludselig placeret på tilskuerpladserne til Brugge-kampen - velvidende, at han har brug for kampe til at holde sig skarp. Ingen ved hvorfor. Han er vred og forvirret. Da Zidane vendte tilbage, besluttede han sig for, at han ikke ville have Bale, men ingen gav nogen form for forklaring, lyder det fra Balague.

- Bale fik at vide, at Zidane, som han har et professionelt forhold til, havde taget en fastlagt beslutning, og derfor planlagde et Bale-exit. Hans agent, Jonathan Barnett, arbejdede på at finde en ny mulighed, men Bale foretrak at blive i klubben. Waliseren forstår ikke helt, hvorfor døren blev åbnet for et skifte, og derefter lukket igen. Madrid gik med til at lade Jiangsu Suning overtage Bale uden en transfersum, men valgte at trække sig ud af aftalen, da de troede, at en anden kinesisk klub var klar til at betale et stort beløb for James Rodriguez. Det viste sig dog at være et falsk rygte. 

- Bale har spillet godt i de seneste uger, blandt andet fordi han er vred, som respons på den distancering og kølighed, som klubben og træneren har vist ham. Og nu har han endelig gjort oprør.

Føler sig skidt behandlet
Bale har endegyldigt mistet tålmodigheden, lyder det fra Balague.

- Udeladelelsen fra Brugge-kampen var svær at forstå, og det var dråben for Bale. For første gang siden ankomsten til Real Madrid i sommeren 2013 ønsker waliseren at komme væk. Han føler ikke, at han bliver behandlet retfærdigt.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...