• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Real Madrid-stjerne: - Jeg har kun én ven

Foto: Getty Images

Karim Benzema har i et interview med El Pais fortalt om sin opvækst, sine forbilleder og sin rolle i Real Madrid efter Cristiano Ronaldos exit.

Af gram

Karim Benzema lever i dag livet som stjerne i Real Madrid, men den franske angriber erkender nu, at tilværelsen ikke altid har været en dans på roser. 

- Jeg kommer fra et kvarter, der ikke var det bedste. Når jeg så ældre drenge, der var velklædte og havde fede biler, så ønskede jeg at være som dem, lyder det, ifølge El Pais, fra Benzema. 

Målræven slår fast, at han aldrig har haft decidere idoler, men udpeger gerne legender, som han har haft som forbilleder.

- I fodboldens verden er det Ronaldo, brasilianeren. Men jeg beundrer også Mike Tyson. Vi kom begge fra helt fra bunden, og vi kravlede begge op ad, lidt efter lidt. Vi havde det aldrig nemt, og vi fik ikke noget foræret, lyder det således fra Benzema, 

Begrænset omgangskreds
Karim Benzema har scoret 74 mål for Real Madrid siden Cristiano Ronaldos skifte til Juventus i 2018, og franskmanden erkender, at mere afhænger af ham i angrebet nu.

- Cristianos exit betød, at jeg fik en anden rolle. Han scorede 50 mål om året, så man var nødt til at tilpasse sig til hans spil. Han er en af de bedste i verden, og jeg var glad for at spille sammen med ham, lyder det fra Benzema. 

Franskmanden slår fast, at hans omgangskreds er ganske begrænset, selvom han er verdensberømt og stenrig.

- Jeg har kun én ven, hvilket understreger, hvor vigtigt det venskab er for mig. Penge gør alt meget nemmere, men du har ikke brug for millioner for at være glad, lyder det fra Benzema. 

Karim Benzema har misset Real Madrids seneste tre kampe med en skade, men franskmanden forventes at blive klar til søndagens topbrag mod Atlético Madrid. Diego Simeones tropper har i øjeblikket et forspring på fem point ned til både Real Madrid og Barcelona, og topholdet har desuden én kamp i hånden.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...