• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Kroos angriber Real Madrid-profil: Ser ikke heldigt ud

Foto: Getty Images

Efter en skadespause på en måned er Gareth Bale nu pludselig blevet klar til at spille for sit landshold. Og det virker underligt, lyder det fra Toni Kroos.

Af gram

Gareth Bale har ikke været i aktion for Real Madrid i over en måned, men den udskældte kantspiller er alligevel blevet udtaget til Wales' kommende EM-kvalifikationskampe mod Aserbajdsjan og Ungarn.

Og det virker lidt spøjst, mener Bales holdkammerat i Real Madrid, Toni Kroos.

Læs også: Carvajal forsvarer udskældt Real-duo

- Jo, det fremstår noget ubelejligt og utidigt at tage afsted med dit landshold, efter at du ikke har spillet for din klub... og så er du pludselig klar, når du skal spille for landsholdet, lyder det ifølge Realtotal.de fra Kroos.

- Timingen virker ikke til at være den bedste... men jeg håber, at han er klar igen, når han kommer tilbage hertil. Jeg er overbevist om, at vi stadig har brug for hans kvaliteter i mange kampe i denne sæson.

Kan være på vej væk
Toni Kroos blev i interviewet spurgt, om han ser en fremtid i Real Madrid for Gareth Bale efter denne sæson.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Han var tæt på at forlade os i sommer. Efter noget som det er det svært at gøre tingene normale igen. Men jeg har indtryk af, at han er meget motiveret for at spille for os. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...