• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Real Madrid-stjerne revser Zidane

Foto: Getty Images

Real Madrids Isco er ikke tilfreds med den spilletid, som Zinedine Zidane giver spanieren i øjeblikket.

Af gram

Efter to chokerende nederlag i træk kom Real Madrid lørdag tilbage på sporet med en 3-1-sejr over Barcelona på Camp Nou. 

For midtbanespilleren Isco var der dog tale om en mindre spændende dag, idet spanieren sad på bænken fra start til slut.

Læs også: Zidane nyder Real-sejr over Barcelona efter hård kritik

Isco startede inde i sidste weekends 1-0-nederlag til Cadiz, men blev flået ud i pausen, og sad efterfølgende på bænken i hele nederlaget til Shakhtar Donetsk. 

Og inden lørdagens El Clásico gav Isco overfor sine holdkammerater så udtryk for sin utilfredshed med den manglende spilletid. 

Revsede Zidane
Her opfangede den spanske tv-station Movistars kamera således en samtale mellem Isco, Marcelo og Luka Modric, hvor førstnævnte langede ud efter Zidane. De tre stjerner sad på udskiftningsbænken og talte, og det var altså her, at Isco kom til at tale så højt, at tv-kameraet opfangede hans bemærkning til holdkammeraterne.

- Hvis han udskifter mig, så gør han det i det 50. eller 60. minut af kampen. Nogle gange endda i pausen. Hvis han indskifter mig, så gør han det i det 80. minut, lød det således fra Isco. 

Begrænset rolle
Iscos rolle i Real Madrid er da også begrænset. I løbet af de seneste tre år har spanieren ikke spillet to hele ligakampe i træk. I denne periode har Isco således bloy spillet seks ligakampe fra start til slut. 

Ifølge Goal er Zinedine Zidane angiveligt ikke tilfreds med Iscos defensive arbejde, hvorfor franskmanden typisk foretrækker spillere som Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric og Fede Valverde på midtbanen.

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...