• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Real Madrid villige til at tilbyde syv spillere til Dortmund for Haaland

Foto: Getty Images

Real Madrid har adskillige spillere i truppen som de er villige til at tilbyde Borussia Dortmund for at sænke prisen på Erling Haaland.

Af gram-hanssen

Erling Haaland har vedligeholdt en vanvittig målscoringsform i denne sæson, selvom han i januar-transfervinduet tog et kæmpestort skridt op ad stigen fra Red Bull Salzburg i den østrigske liga til Borussia Dortmund i Bundesligaen. I alt er det blevet 41 mål i 35 kampe for den unge nordmand. 

Således bliver der allerede spekuleret i, hvorvidt Haaland er klar til at tage næste skridt. Real Madrid bliver i hvert fald ustandseligt kædet sammen med den 19-årige skarpretter, og nu forlyder det så fra Madrid-mediet Diario Madridista, at Los Blancos skulle være parate til at tilbyde én eller flere af syv spillere for at sænke prisen på Haaland. 

Læs også: Real Madrid-ikon: Derfor blev Beckham bedre til portugisisk end spansk

Ifølge mediet, skal der være tale om Oscar Rodriguez, Dani Ceballos, Alvaro Odriozola, Brahim Diaz, Lucas Vazquez, Mariano Diaz og Takefusa Kubo. Der er altså ikke tale om nogle vanvittigt store navne, selvom spillerprofilerne må siges at passe godt på Dortmunds filosofi, hvad angår spillerrekruttering. 

Hvis ikke Dortmund bider på, må Real Madrid formentlig vente til sommeren 2022, hvor en frikøbsklausul på knap 600 millioner kroner aktiveres i Haalands kontrakt. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...