• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Real-præsident bekræfter: Vi jagter fransk stjerne

Real Madrid-præsident Florentino Perez har på et møde med klubbens tilhængere slået fast, at den spanske storklub er meget opsat på at hente en fransk stjernespiller.

Af gram

Real Madrid-præsident Florentino Perez mødes jævnligt med en gruppe af den spanske klubs tilhængere, for at diskutere diverse beslutninger. 

Ved det seneste møde var sommerens transfervindue et af de væsentligste punkter på dagsordenen. Real Madrid brugte over to milliarder kroner på forstærkninger denne sommer, men flere af tilhængerne gav alligevel udtryk for, at de gerne havde set flere stjerneindkøb.

Læs også: Bitter Real-præsident: Har prøvet at hente Bayern-stjerne i årevis nu

Ifølge den spanske avis AS forklarede Perez, at det er svært at købe spillere fra en klub, der ikke ønsker at sælge. 

- Vi prøvede at hente Lewandowski igennem flere år, men de (Bayern München, red.) ville ikke sælge. Det er det samme med Pogba. 

En særlig franskmand
Til mødet slog en af tilhængerne fast, at hvis Real Madrid skal hente en franskmand, så skal det hellere være Kylian Mbappé end Paul Pogba.

- Hvis de ikke vil sælge, så er det svært... selvfølgelig er der en særlig franskmand, som vi rigtig godt kan lide, og som der også er blevet talt meget om. Vi prøver at få fat i ham. Men de ønsker ikke at sælge.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...