• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Real-stortalent afviser at være Ronaldos afløser: Jeg er stadig for ung

Foto: Getty Images

Den brasilianske kantspiller Rodrygo mener ikke, at han er Cristiano Ronaldos arvtager, da han stadigvæk er meget ung. Samtidig tror han kun, at det ville blive et negativt pres.

Af porse

Den blot 18-årige brasilianer, der i sommeren skiftede til Real Madrid, har på det seneste vist, at han besidder nogle helt særlige evner på grønsværen. 

Selvom han kun står noteret for sammenlagt seks kampe i La Liga og Champions League, har han formået at score fem mål og levere en enkelt assist. 

Senest lavede han sit første hattrick i Real Madrid-trøjen, da de moste Galatasaray med hele 6-0 i Champions League. 

De gode præstationer har da også kastet en landsholdsudtagelse af sig til det brasilianske A-Landshold. Noget han ikke har prøvet før. 

Men selvom det hele går som smurt på skinner for unge Rodrygo, er han ikke parat til at udråbe sig selv som afløseren for Cristiano Ronaldo. 

- Jeg er stadig en for ung spiller til at snakke om, hvorvidt jeg er manden, der kan fylde den plads, som Cristiano Ronaldo efterlod. Han er en af verdens bedste fodboldspillere. Måske endda den bedste. Jeg har ikke lyst til at køre mig selv i sænk på grund af presset om at skulle tage over for Cristiano Ronaldo, siger han ifølge AS. 

Rodrygo har en fortid i den brasilianske klub Santos. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...