• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Red Bull og portvin: Vardy afslører opskriften på succes

Foto: Getty Images

Jamie Vardy er den farligste angriber i Premier League, men Leicester-stjernen begyndte først for alvor at ramme netmaskerne, efter at han begyndte at drikke masser af Red Bull og portvin.

Af gram

Han er efterhånden blevet 32 år, men Jamie Vardy er i denne sæson den klart farligste angriber i Premier League.

16 kasser har den rutinerede målræv således leveret indtil videre. Og dermed er Leicester-stjernen på vej mod at slå sin egen rekord fra 2015/16-sæsonen, hvor han nettede 24 gange i ligaen.

Læs også: Leicester-chef rygtes til Arsenal: Det er naturligt

Vardy fik sit helt store gennembrud i den sæson, hvor Leicester som bekendt også vandt mesterskabet på chokerende vis.

Starter dagen med at bælle energidrik
Og i sin selvbiografi afslørede Vardy, at målene begyndte at vælte ind, efter at han påbegyndte en ny diæt, der blandt andet består af store mængder Red Bull.

- Med en klassisk kamp, hvor vi spiller klokken tre om eftermiddagen, der drikker jeg en dåse Red Bull lige når jeg vågner. Jeg bæller den på 30 sekunder. 

- Jeg spiser ingen morgenmad, og jeg spiser ikke noget før klokken halv tolv, hvor jeg får mig en omelet med ost, skinke og baked beans. Jeg skyller omeletten ned med en Red Bull, som jeg også bæller. 

Snupper en tredje dåse
To dåser Red Bull rækker dog ikke for den målfarlige angriber.

- Når vi kommer ind i omklædningsrummet, halvanden time før kampstart, drikker så jeg en tredje dåse Red Bull. 

Fylder plasticflaske mod portvin
Ifølge Vardy begyndte målene for alvor at vælte ind, da han begyndte at drikke betragtelige mængder portvin op til kampene.

- Jeg kan ikke huske, hvorfor jeg begyndte på det. Det kan jeg helt ærligt ikke. Men jeg besluttede mig for at drikke portvin før hver eneste kamp i 2015/16-sæsonen. Normalt er jeg ikke overtroisk, men efter at jeg scorede mod Sunderland i sæsonpremieren ville jeg ikke lave om på min rutine. 

- Jeg fylder en plasticflaske eller en Lucozade-flaske (Lucozade er en energidrik, red.) halvt op, og så sidder jeg egentlig bare og drikker den, mens jeg ser tv. Jeg synes, at det smager som Ribena, og det hjælper mig med at slappe af, og falde i søvn aftenen før en kamp. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...