• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Revser Conte og hylder Eriksen: - Han er symbolet på Inters triumf

Foto: Getty Images

Antonio Cassano er ikke glad for Inters spillestil, men den tidligere italienske landsholdsangriber har et godt øje til Christian Eriksen.

Af gram

Søndag blev dagen, hvor Inter brød Juventus' stime på ni Serie A-trofæer på stribe. 

Antonio Contes tropper vandt således mesterskabet, da Atalanta smed point mod Sassuolo, og dermed kan Christian Eriksen nu kalde sig italiensk mester. Og efter weekendens triumf har den danske landsholdsstjerne nu fået ros af den tidligere Real Madrid-spiller Antonio Cassano.

Lazio-kamp var vendepunktet
I en diskussion om Inters triumf blev Antonio Cassano således bedt om at udpege spilleren, der er symbolet på Inters mesterskab. 

- Eriksen. Han blev vraget, indtil januar. Inters kamp mod Lazio var vendepunktet. Eriksen startede inde i den kamp. Fra den kamp af gjorde Perisic og Eriksen forskellen med deres pasninger. Holdet begyndte at have mere kvalitet, lød svaret således, ifølge BoboTV, fra Cassano.

Ikke fan af Contes stil
Antonio Cassano har dog ikke været specielt begejstret for Inters spillestil i denne sæson, hvor Milano-klubben altså blev mester for første gang siden 2010.

- Jeg får intet ud af at se Inter spille. Det ændrer intet i mit hoved, at de nu har vundet. I mine øjne spiller Inter ikke godt. Ud fra min personlige smag er der intet, jeg synes om, lyder det således fra Cassano.

Ifølge den tidligere stjerneangriber spiller Antonio Contes mandskab således 'kedeligt'. 

- Jeg ønsker at se spillere som Eriksen, Pjanic og Modric. Han har meget skematiske spillere.

Triumfen med Inter er Antonio Contes femte mesterskab som træner. Den italienske stjernetræner har tidligere vundet Serie A tre gange med Juventus, ligesom han også vandt Premier League med Chelsea i 2016/17-sæsonen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...