• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Jørgensen

Rivaldo opfordrer Manchester City-angriber til klubskifte

Rivaldo opfordrer Manchester City-angriber til klubskifte
Foto: Getty Images

Gabriel Jesus bør ifølge Rivaldo overveje at forlade Manchester City for at få fast spilletid i en anden klub.

Af jorgensen

Det er kun omtrent et år siden, at Gabriel Jesus lignede den næste store angrebsstjerne på verdensplan. Han var godt i gang med at overtage tjansen som førstevalg i Manchester City fra Sergio Agüero, og tiltroen fra Pep Guardiola syntes at være stor. Sidenhen er der sket ting og sager.

I denne sæson har der ikke været tvivl om, at Sergio Agüero har været den foretrukne angriber i Manchester City, og imens har Gabriel Jesus været henvist til blot 20 startpladser gennem sæsonen.

Også på det brasilianske landshold er det gået lidt nedad bakke for den 22-årige angriber, og situationen bekymrer den brasilianske legende, Rivaldo.

Den tidligere storspiller opstiller to muligheder for Gabriel Jesus, men han lægger ikke skjul på, hvad Manchester City-angriberen bør gøre.

- Gabriel Jesus var ikke så indflydelsesrig denne sæson, som han var i den sidste, og jeg tror, at han har to muligheder til næste sæson. Som et ungt håb kan han fortsætte med at udvikle sig hos Guardiola og håbe på flere chancer, eller han kan skifte til en anden klub af samme kaliber og forsøge at blive fast mand i startopstillingen.

- Jeg ser den sidste mulighed som den bedste. Han har allerede fået erfaring og modenhed hos City, og han ser ud til at være klar til en ny udfordring på et hold, hvor han kan indtage en vigtigere rolle, fortæller Rivaldo til Betfair.

Gabriel Jesus skiftede til Manchester City fra Palmeiras i 2017, og straks herefter markerede han sig positivt. Han har kontrakt med den engelske mesterklub frem til sommeren 2023.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...