• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Robben om comeback: Jeg valgte at lytte til fansene

Foto: Getty Images

Arjen Robben gør comeback som fodboldspiller, og legenden slår nu fast, at han valgte at følge sit hjerte.

Af gram

Lørdag kunne den hollandske klub FC Groningen præsentere en ny spiller. 

Og det var ikke hvem som helst, der blev præsenteret. FC Groningen kunne således meddele, at Arjen Robben gør comeback.

Læs også: Robben overvejer at lave 'en Scholes': Det kribler stadig i mig

Vil betale klubben tilbage
Den 36-årige kantspiller indstillede ellers karrieren sidste sommer, efter 10 sæsoner i Bayern München. Siden da har den hollandske legende ved flere lejligheder givet udtryk for, at det stadig 'kriblede' lidt i ham for at vende tilbage.

Og nu slår Robben så fast, at han har valgt at følge sit hjerte. Den tidligere landsholdsstjerne advarer dog om, at hans krop måske ikke kan holde til at gøre comeback. Men han vil gøre forsøget.

- Jeg var 12 år, da jeg startede i FC Groningens ungdomsakademi. Jeg fik min hjemmebanedebut mod Feyenoord, da jeg var 16 år. Efter to år skiftede jeg til PSV Eindhoven. Og efter et vidunderligt eventyr på 18 år vender vi nu tilbage, lyder det fra Arjen Robben i en video på FC Groningens Twitter-profil. 

- Vi kommer hjem i denne krisetid. Det er fedt at se hvordan alle støtter klubben. Det fik mig til at tænke på, hvad jeg ellers kunne gøre for vores klub. Jeg har lyttet til fansene, som har sagt: 'Arjen, følg dit hjerte.' Et comeback som FC Groningen-spiller. 

- Jeg begyndte at lege med idéen, og nu er det blevet min mission. Jeg ønsker at gøre comeback som fodboldspiller, og spille for FC Groningen. 

Skader kan blive et problem
Arjen Robben var i sin tid i Bayern München ofte plaget af skader, og legenden erkender, at hans comeback kan blive blokeret af skader.

- I dette øjeblik ved jeg endnu ikke, om comebacket kan realiseres. Det, jeg ved, er, at mit drive og min motivation vil være på hundrede procent. 

- Det kommer til at blive en hård fysisk udfordring, men jeg går efter, at det skal lykkes. Jeg kommer til at arbejde hårdt, og når det hele føles rigtigt, så bliver jeg indlemmet i truppen, hvor jeg skal træne med forud for den nye sæson. Jeg håber at se alle igen så snart som muligt.

Der er i øjeblikket sommerpause i Æresdivisionen, efter at 2019/20-sæsonen blev afblæst, på grund af coronapandemien. FC Groningen sluttede som nummer ni i tabellen.

(Foto: FC Groningen).

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...