• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rod i papirerne: Koeman kan ikke stå på sidelinien i officielle kampe

Foto: Getty Images

Barcelona har stadig ikke officielt fyret Quique Setien, og det betyder, at Ronald Koeman i skrivende stund ikke må tage plads på trænerbænken under La Liga-kampe.

Af gram

Ronald Koeman har allerede stået i spidsen for Barcelona i to træningskampe, men hollænderen kan muligvis ikke være til stede på sidelinien, når den catalanske storklub i næste weekend indleder La Liga-sæsonen mod Villareal.

Således reporterer det spanske medie Cadena Cope, at Barcelona stadig ikke er nået til enighed med Koemans forgænger, Quique Setien, om en kompensation, efter at spanieren blev fyret i august.

Læs også: Koeman løfter sløret for Suarez-planer

Ifølge Football Espana fyrede Barcelona i august ikke Setien på officiel vis, selvom den fyrede træner sendte et brev til klubben, hvor han bad om, at klubben fik klaret det nødvendige papirarbejde. 

Koeman anerkendes ikke som cheftræner
Og det betyder altså, at det spanske fodboldforbund ikke anerkender Ronald Koeman som Barcelonas cheftræner, sådan som situationen ser ud nu. Hollænderen må derfor ikke tage plads på trænerbænken i officielle kampe, før der er kommet styr på tingene.

Det var blot få dage efter 8-2-nederlaget til Bayern München, at Barcelona meddelte, at Quique Setien ikke længere stod i spidsen for klubbens førstehold. Men den fyrede træner er altså stadig på kontrakt i den catalanske klub, hvor der tilsyneladende ikke er styr på særligt meget i disse tider. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...