• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rødglødende Lukaku tordner mod avis: I er nogle fucking dumme idioter

Foto: Getty Images

Inter-stjernen Romelu Lukaku er nu alvorligt ude med riven efter den belgiske avis Het Nieuwsblad, der har publiceret en satirisk tegning, der på uheldig vis laver sjov med George Floyds død og 'Black Lives Matter'-bevægelsen.

Af gram

Romelu Lukaku langer nu voldsomt ud efter den belgiske avis Het Nieuwsblad, som har publiceret en satirisk tegning, der ikke er faldet i god jord hos Inter-stjernen.

Der er tale om en tegning, der blev publiceret i onsdagens avis, hvor tegneren valgte at inddrage den aktuelle situation i USA til at lave sjov med problemerne i den belgiske klub Anderlecht, hvor man er ramt af en administrativ krise.

Læs også: Lukaku raser over stjernetræner: Jeg tilgiver ham aldrig

Utilfreds Lukaku
Tegningen i Het Nieuwsblad viser to mænd klædt i lilla jakkesæt, hvoraf den ene har presset sit knæ ned på nakken af den anden, mens han siger 'Purple Lives Matter'. Anderlechts hjemmebanetrøje er som bekendt lilla.

Der er således tale om en tvivlsom reference til den ekstremt omtalte episode i sidste uge, hvor en amerikansk politimand under en anholdelse placerede sit knæ på halsen af en sort mand, George Floyd, i otte minutter, hvilket endte med at koste Floyd livet.

Tegningen er ikke blevet modtaget positivt i Belgien, og blandt kritikerne er Romelu Lukaku altså også at finde. Inter-stjernen er således rasende over, at den tragiske situation i USA er blevet sammenlignet med situationen i Anderlecht.

- Hvad fuck sker der, Het Nieuwsblad? Finder I det her sjovt? Mine damer og herrer, denne belgiske avis forsøger at sammenligne et eller andet problem i fodboldens verden med et brutalt mord... fucking dumme idioter, lød det således på Twitter fra Lukaku.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...