• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ronaldo bekræfter: Talte med Barça om potentiel transfer

I Barcelona og omegn har man ofte græmmet sig over Cristiano Ronaldo, som i sin tid i Real Madrid ofte fandt netmaskerne i El Clasico-opgørene. Nu afslører portugiseren dog, at han faktisk ikke var langt fra et skifte til Barcelona.

Af gram

Cristiano Ronaldo har i Real Madrid sikret sig et eftermæle som en af klubbens største spillere nogensinde. 

I et interview med TVI fortæller portugiseren dog nu, at han kan faktisk kunne have tørnet ud for ærkerivalerne fra Barcelona.

Læs også: Ronaldo om sin værdi: Jeg havde nok kostet 2,2 milliarder

Talte med Wenger
Tilbage i 2003 var den dengang 18-årige Cristiano Ronaldo et eftertragtet talent, og Juventus-stjernen erkender nu, at en lang række klubber forsøgte at købe ham af Sporting.

- Der havde været kontakt med så mange andre hold. Valencia var eksempelvis ét af dem. Jeg mødtes med Arsene Wenger og var tæt på at tage til Arsenal. Jeg talte også med Barcelona, Real Madrid og Inter. Men efter venskabskampen mod Manchester United, som allerede var interesserede, blev deres interesse endnu mere udtalt. De satte derefter fart i forhandlingerne og købte mig til sidst, lyder det fra Ronaldo. 

Stopper måske næste år
Cristiano Ronaldo etablerede sig i Manchester United som den vel nok bedste spiller i Premier League, og portugiseren sikrede de røde djævle tre mesterskaber og en Champions League-triumf inden skiftet til Real Madrid i 2009.

Efter ni år i Real Madrid tog Ronaldo som bekendt videre til Juventus. Ifølge portugiseren er det stadig helt uvist, hvornår han stopper karrieren. Det kan blive om seks eller syv år, men potentielt også allerede i 2020.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...