• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Ronaldo er en stor mester, men han kan være irriterende

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldos kvaliteter kan ikke benægtes, men den portugisiske superstjerne har også en tendens til at være irriterende. Sådan lyder det nu fra Ungarns landstræner.

Af gram

Cristiano Ronaldo har indtil videre været flyvende under EM, hvor den 36-årige portugiser har nettet hele fem gange i gruppespillet. 

Ifølge Ungarns landstræner, italieneren Marco Rossi, har Cristiano Ronaldo dog en frustrerende tendens til at overdrive sine jubelscener. Superstjernen scorede to gange, da Portugal vandt 3-0 over Ungarn i den første gruppekamp.

- Ronaldo er en stor mester, men han kan være irriterende til tider. Efter straffesparket mod os jublede han som om, at han havde scoret i finalen. Folk lægger mærke til den slags, lyder det, ifølge La Gazzetta dello Sport, fra Marco Rossi. 

Frustreret over exit
Ungarn spillede onsdag 2-2 mod Tyskland i München, men ungarerne er færdige ved EM, da de måtte nøjes med to point i gruppespillet. 

- Jeg sov maksimalt 15 minutter i nat (natten til torsdag, red.). Jeg ville aldrig have troet, at uafgjort mod Tyskland ville have efterladt mig med denne følelse. Jeg er klar over, at vi gjorde det godt, men jeg er ked af det, lyder det fra Marco Rossi. 

Med de fem fuldtræffere i gruppespillet har Cristiano Ronaldo tangeret rekorden for flest landskampsmål. Portugiseren er nu noteret for 109 fuldtræffere på landsholdet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...