• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ronaldo er flyttet ind i United-legendes hus

Foto: Getty Images

Ifølge Daily Mail er Cristiano Ronaldo nu flyttet ind i et hus, der tidligere har været ejet af en tidligere Manchester United-spiller, der er noteret for 187 Premier League-mål.

Af gram

Der har været skrevet en del om Cristiano Ronaldos boligsituation efter portugiserens retur til Manchester United, og nu forlyder det, at superstjernen er flyttet ind i en villa, der tidligere tilhørte en anden Manchester United-legende. 

Tidligere torsdag skrev The Sun således, at Cristiano Ronaldo og stjernens familie valgte at fraflytte den første luksusbolig, som Manchester United havde stillet til rådighed for deres hjemvendte helt. Problemet var angiveligt larmende får, der vækkede Ronaldo og kompagni

The Sun skrev, at Cristiano Ronaldo nu i stedet har fundet sig en anden villa, og ifølge Daily Mail viser det sig nu, at portugiseren er flyttet ind i et hus, der tidligere har været ejet af den tidligere Manchester United-stjerne Andy Cole, der spillede for de røde djævle fra 1995 til 2002.

Sær Evra-video
Ifølge Daily Mail er det dog ikke brægende får, der har fået Cristiano Ronaldo til at finde sig en ny bolig. Under alle omstændigheder er det dog en historie, der har vækket en del opmærksomhed.

En af dem, der tilsyneladende har moret sig over får-historien, er Cristiano Ronaldos tidligere holdkammerat, Patrice Evra, der torsdag har delt en noget bizar video på Instagram. I videoen sejler franskmanden således rundt på en båd med nogle får.

- Du skal ikke være bekymret, bro. Cristiano, jeg flytter mine får langt væk fra dit hus, lyder den ledsagende tekst således fra Evra i opslaget. 

Næste udfordring for Cristiano Ronaldo er på søndag, hvor Manchester United møder West Ham på udebane i Premier League. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.