• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ronaldo erkender: Jeg gik i byen med paryk og falsk overskæg

Foto: Getty Images

Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo afslører nu, at han en gang gik i byen iført falsk overskæg. Portugiseren endte dog med at blive genkendt alligevel.

Af gram

Cristiano Ronaldo er en af de mest berømte personer på planeten, og det medfører selvsagt nogle begrænsninger, når det kommer til at bevæge sig rundt i offentligheden.

I et interview med ITV afslører Juventus-stjernen, at han på et tidspunkt kom op med en kreativ løsning, da han ønskede at tage med sin ven i byen nytårsaften.

Læs også: Ronaldo slår fast: Sex er bedre end saksespark

- Jeg købte en paryk, som så bedre ud end mit eget hår. Vi tog til et hotel i centrum af Madrid, og der var en bar på øverste etage. Alle stirrede på mig i elevatoren: 'Hvem helvede er ham der?' Vi lignede rockstjerner, lyder det fra Ronaldo, der også var iklædt falsk overskæg og solbriller.

Blev opdaget
Portugiseren endte trods sin udklædning alligevel med at blive genkendt.

- Jeg havde aftalt med min ven Ricky, at vi kun skulle tale engelsk. Det var kun, da jeg gik i baren, at jeg talte portugisisk. 'Hvad skal du have?' spurgte jeg min ven. Så sagde bartenderen: 'Cristiano, jeg ved, at det er dig.' Han sagde til alle, at jeg var Cristiano Ronaldo. Jeg kunne se, at alle kiggede, også fordi jeg er så høj. Vi endte med at blive der i to timer, før jeg tog hjem igen.

Det var kort efter skiftet fra Manchester United til Real Madrid, tilbage i 2009, at Ronaldo altså valgte at gå i byen med paryk og falsk overskæg.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...