• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ronaldo ringede til Barça-profil: Juventus måtte alligevel opgive jagten

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo forsøgte at sikre sig en forstærkning til Juventus-truppen ved at ringe til Barcelona-midtbanespilleren Ivan Rakitic. Italienerne var dog ikke klar til at acceptere Barcelonas økonomiske krav.

Af gram

Ivan Rakitic har i de senere sæsoner været en fast starter for Barcelona, men efter Frenkie de Jongs ankomst har kroaten mistet sin plads på holdet.

Og det er Rakitic selvsagt langt fra tilfreds med. I et interview med det kroatiske medie 24 Sata giver Rakitic nu udtryk for, at der er tale om en uforståelig situation. Det forlyder, at Cristiano Ronaldo ringede til Rakitic, for at overtale kroaten til at komme til Juventus. Men Barcelona krævede angiveligt 373 millioner kroner for midtbanespilleren, hvilket satte en stopper for skiftet.

Læs også: Barça bekræfter: Klublegende er blevet fyret

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Det er hårdt lige nu, og det er en pinlig situation. Jeg ønsker at spille for Barcelona, og ikke bare være en del af holdet. Jeg vil gøre mit bedste for at ændre situationen i de næste kampe. Min kontrakt løber i et par år endnu, og der er intet bedre sted at være, end i Barcelona. Det er den bedste klub i verden. Men jeg ønsker at spille, jeg vil ikke bare spadsere rundt i byen og nyde havet, lyder det fra Rakitic.

Samtaler hjalp ikke
Ifølge det kroatiske medie har Rakitic været til samtaler med Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu, cheftræner Ernesto Valverde og anfører Lionel Messi. Ingen af de tre kunne dog give Rakitic nogen former for garantier. Kroaten ønsker ikke selv at kommentere samtalerne.

- Sandheden er, at jeg talte med folkene i klubben. Alle var bekendt med mine andre muligheder. Det var ingen hemmelighed. Jeg ønsker stadig alt det bedste for Barcelona. Men jeg ønsker at kæmpe, og jeg ønsker at holdet ser, at jeg er klar til at løbe ud på banen og gøre mit bedste.

- Jeg ønsker at takke tilskuerne for den måde, de tog imod mig i weekenden. Det var ikke tilfældigt. Men hvis jeg ser, at situationen ikke kan ændres, så må vi sætte os ned og tale om tingene igen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...