• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ronaldo slår fast: 2018 var mit værste år nogensinde

Cristiano Ronaldo slipper for at blive slæbt i retten i den meget omtalte voldtægtssag, men det ændrer ikke ved, at hele sagen gjorde meget ondt på Juventus-stjernen og hans familie.

Af gram

Cristiano Ronaldo blev sidste år en af hovedpersonerne i en meget medieomtalt sag, hvor en amerikansk kvinde anklagede portugiseren for at have voldtaget hende på et hotel i Las Vegas, tilbage i 2009.

Undervejs i sagen er det kommet frem, at Ronaldo har betalt kvinden knap tre millioner kroner for at tie stille om sagen.

Læs også: Ronaldo bekræfter: Talte med Barça om potentiel transfer

For nylig blev det dog meddelt, at portugiseren slipper for at blive slæbt i retten, idet anklagerne ikke kunne finde tilstrækkelige beviser for, at Ronaldo rent faktisk skulle have voldtaget kvinden.

Gik ud over familien
Cristiano Ronaldo erkender dog nu, at sagen har taget hårdt på ham. 

- Sidste år, 2018, var nok mit værste år. Ikke professionelt, men personligt. Når folk betvivler din ære, så gør det ondt. Det gør virkelig ondt. Især for mig, lyder det ifølge TVI fra Ronaldo.

Portugiseren er især ked af, at hans familie skulle igennem den grimme sag.

- Jeg har en stor familie. En kone og en søn, som allerede er stor nok til at forstå. Han er ni år. Det var et hårdt år. Nok det værste, jeg nogensinde har haft. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...