Video : Tipsbladet
Generelle

Ronaldo snød Simon Kjær og AC Milan til sidst

AC Milan og Juventus spillede her til aften 1-1 i Coppa Italia.

AC Milan fik et hårdt slag, da de i søndags formøblede deres 2-0-føring og endte med at tabe 4-2 til lokalrivalerne fra Inter. I aften havde Zlatan Ibrahimovic og kompagni så muligheden for at komme tilbage på sporet, da Juventus kom på besøg på San Siro, til det første opgør i den italienske pokalturnerings semifinale.

Begge mandskaber stillede med deres stærkeste hold, hvilket selvfølgelig betød, at både Simon Kjær og Cristiano Ronaldo startede inde fra kampens start, mens Gianluigi Buffon imidlertid også havde fået chancen i Juventus-buret. Milan tog teten fra startfløjtet, og 'Rossoneri' havde flere fine muligheder for at bringe sig foran i kampens indledning, ved Franck Kessie, Ante Rebic og Zlatan Ibrahimovic.

Kampens første mål blev sat ind efter 61 minutter, da Samu Castillejos chip-indlæg sejlede helt om bagest i feltet, hvor Ante Rebic stod klar til at flugte bolden i kassen. Milan måtte dog spille med 10 mand i kampens sidste 20 minutter, efter Theo Hernandez fik sin anden advarsel for en hård tackling på Paolo Dybala.

Efter 88 minutter gik det så galt for Milan, da Ronaldo saksede bolden ind på hånden af Davide Calabria, hvilket efter VAR-konsultation blev takseret til et straffespark, som Ronaldo selv omsatte iskoldt. En kold spand vand i hovedet for AC Milan-spillerne, som må nøjes med 1-1 i den første kamp. Returopgøret spilles den 4. marts i Torino.