• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ronaldo var tæt på chokskifte efter skænderi med holdkammerat

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo ønskede i 2006 at forlade Manchester United, og portugiseren havde angiveligt sagt ja til at skifte til Valencia.

Af gram

Efter tre år på Old Trafford var Cristiano Ronaldo i sommeren 2006 indstillet på at forlade Mannchester United.

Portugiseren var kommet på kant med holdkammeraten Wayne Rooney under VM-slutrunden i Tyskland, hvor dribleren opfordrede dommeren til at udvise englænderen under kvartfinalen mellem Portugal og England. 

Læs også: Fejrer mesterskab med stil: Ronaldo køber bil til 70 millioner

Ville væk fra Manchester
Ronaldo blev herefter upopulær i England, og endda i Manchester United, hvor flere holdkammerater ikke var imponerede over portugiserens ageren. Og det fik Ronaldo til at føle, at han ikke fik støtte fra sin arbejdsgiver.

- Jeg mener, at jeg bør komme væk fra Manchester. Omstændighederne er ikke de rette for at fortsætte i Manchester. Om to eller tre dage vil jeg beslutte mig for, hvor jeg tager hen. Jeg har altid sagt, at jeg ønsker at spille i Spanien. Ingen har haft min ryg i Manchester, selvom jeg ikke har gjort noget ondt mod nogen, lød det ifølge Goal fra Cristiano Ronaldo i juli 2006. 

Havde skaffet midlerne 
Og efter denne udtalelse var Valencias sportsdirektør, Amadeo Carboni, hurtig til at kontakte Cristiano Ronaldo. 

- Jeg ankom på det rette tidspunkt. Valencia var den by, der havde størst fordel af det økonomiske, sociale og sportslige boom. Vi havde skaffet ressourcerne til at hente ham. Vi havde indgået aftaler med Nike og Coca Cola, som var spillerens sponsorer. 

- Allered dengang tjente Ronaldo 10 millioner euro (75 millioner kroner, red.) om året, hvilket er meget for en klub som Valencia. Derefter kom vi til det stadie, hvor Cristiano skændtes med Manchester United. I 2006/07 nød Valencia godt af boomet, og jeg havde hans 'ja' til at vi kunne hente ham. 

Efter at Cristiano Ronaldo havde givet grønt lys for en transfer til Valencia, gik Carboni i gang med at forberede papirarbejdet. 

- Kontrakten var blevet underskrevet af Mendes (Ronaldos agent, red.). Der manglede intet mellem Ronaldo, agenten og mig. I sidste ende blev handlen dog ikke realiseret. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...