• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ronaldos fætter afslører: Han fejrede sin første CL-triumf på grotesk vis

Foto: Getty Images

De fleste spillere, der lykkes med at vinde Champions League, fejrer typisk triumfen med store mængder alkohol og festivitas. Cristiano Ronaldo valgte dog at tage i træningscentret.

Af gram

Cristiano Ronaldo kunne tilbage i 2008 løfte Champions League-trofæet for første gang i karrieren, da Manchester United besejrede Chelsea i finalen i Moskva.

Ifølge Ronaldos fætter, Nuno Viveiros, tog stjernen dog ikke på druk, da Manchester United-truppen senere på natten landede i Manchester. 

Læs også: Ronaldo på banen med ny frisure igen: Har fået flettet sit hår

- Jeg boede med Cristiano i Manchester i fem år. Det var en uforglemmelig oplevelse. Den nat i 2008, hvor klubben vandt Champions League. Kan du huske finalen mod Chelsea i Moskva, som blev afgjort efter straffesparkskonkurrence? Terry gled og ramte stolpen, og til sidst reddede van der Sar forsøget fra Anelka, lyder det ifølge Tuttosport fra Nuno Viveiros.

- Ved du, hvad Cristiano gjorde, da vi landede i Manchester den nat? Han tog over for at træne. Han tog i træningscentret efter at have vundet finalen. Han var Champions League-vinder som 23-årig. Men sådan er han. Han er en ægte søn af Madeira.

Cristiano Ronaldo blev både helt og skurk i finalen mod Chelsea. Portugiseren bragte således Sir Alex Fergusons tropper i front i første halvleg, men misbrugte senere sit forsøg i straffesparkskonkurrencen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...