• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ronaldos motiverende tale til holdkammeraterne

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har angiveligt holdt en motiverende tale for sine nye holdkammerater, hvor portugiseren har opfordret Manchester United-spillerne til at give alt for klubben.

Af gram

Cristiano Ronaldo gjorde lørdag comeback for Manchester United med to kasser, men allerede inden 4-1-sejren over Newcastle formåede den portugisiske superstjerne angiveligt at motivere holdkammeraterne. 

Ifølge den engelske avis The Sun holdt Cristiano Ronaldo således en tale, da Manchester United-truppen fredag var samlet på et hotel. 

- Ronaldos tale var meget stærk og opløftende. Hele spillertruppen og trænerstaben sad stille og lyttede. Han sagde til holdkammeraterne: 'Jeg er kommet tilbage til Manchester United af to årsager. Den første er, at jeg elsker klubben. Den anden er, at jeg elsker den vindermentalitet, der eksisterer i den her klub, lyder det således, ifølge The Sun, fra en unavngiven kilde, der altså hørte talen.

- Jeg er ikke kommet tilbage for at være en cheerleader. Hvis I ønsker at få succes, så har jeg brug for, at I elsker den her klub med hele jeres hjerte. I er nødt til at leve for og kæmpe for den her klub. Om I spiller eller ej, så er I nødt til at støtte jeres holdkammerater og altid give 100 procent for klubebn, lød det videre fra Cristiano Ronaldo i talen.

- Jeg er her for at vinde, intet andet. At vinde bringer os lykke. Jeg ønsker at være lykkelig, gør I? 

Tiltro til holdkammeraterne
I talen understregede Cristiano Ronaldo desuden, at han har tiltro til sine nye holdkammerater.

- I er alle utrolige spillere, og jeg tror på jer. Ellers ville jeg ikke være kommet tilbage. Fansene vil støtte jer, hvis I giver alt. Jeg ønsker blot at skabe en vindermentalitet, sådan at når jeg en dag stopper, så vil vindermentaliteten forblive, så denne gruppe af spillere kan dominere, ligesom vi plejede at gøre, lød det således angiveligt fra portugiseren.

- Jeg vil gøre mit bedste for holdet, men jeg har også brug for jeres støtte. Er I klar til at kæmpe? Er I klar til at give alt på banen? 

Ifølge reservemmålmanden Lee Grant havde Cristiano Ronaldos tilstedeværelse desuden den effekt, at ingen Manchester United-spillere ønskede at spise den chokoladekage, der var stillet frem efter holdmiddagen. Læs mere om den historie her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.