• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Rooney om spildt talent: Han var tusinde gange bedre end Pogba

Foto: Getty Images

Paul Pogba er verdensmester og en nøglespiller i Manchester United. Men ifølge Wayne Rooney, var det fallerede talent Ravel Morrison en langt bedre spiller end Pogba.

Af gram-hanssen

Sir Alex Ferguson udtalte engang om Ravel Morrison, at han var et større talent end Wayne Rooney, Ryan Giggs eller Rio Ferdinand nogensinde var. Talentet blev dog mildest talt ikke forvaltet særligt godt af Ravel Morrison, der siden han forlod Manchester United i 2012 har spillet i klubber som West Ham, Lazio og Queens Park Rangers - med lille succes. 

Og det er en skam, slår Wayne Rooney fast, for Ravel Morrison var naturligt lige så dygtig som mange legendariske United-skikkelser. 

Læs også: Medie: Fire Premier League-klubber lurer på Jesse Lingard

- Jeg kan huske, når jeg så Ravel Morrison, at han havde alt, han havde brug for på sin position. Han var brilliant. Han havde selvtillid. Han lavede tunnel på Nemanja Vidic tre gange inden for få minutter i en træningskamp, skriver Rooney i sin klumme i The Times. 

- Men kan kæmpede med livsstilen og miljøet, hvilket var trist for ham. Fordi jeg så Paul Pogba komme igennem, Jesse Lingard, alle de her spillere, men Ravel var tusinde gange bedre end dem alle sammen. 

Ravel Morrison, der nu er 27 år gammel, er aktuelt på kontrakt i Sheffield United, udlejet til Middlesbrough. 

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...