• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rooney revset af sin egen hustru: Ikke acceptabelt

Foto: Getty Images

Wayne Rooney kan nu konstatere, at hans hustru i en ny dokumentarfilm har slået fast, at han har begået flere 'fjollede og egoistiske fejl' i årenes løb.

Af gram

Wayne Rooney har i årenes løb været rodet ind i flere uheldige sager, men Manchester Uniteds-legendens hustru slår nu fast, at hun har tilgivet ham for hans diverse skandaler. 

Således skriver The Sun, at Coleen Rooney i en ny Amazon Prime-dokumentarfilm har talt ud om hendes mands diverse dumme sager. 

- Jeg var klar over, hvilke grupper Wayne hang ud med. Sammen med alkohol... ikke godt. Jeg tilgiver ham, men det var ikke acceptabelt, lyder det således fra Coleen Rooney i dokumentaren.

Flere uheldige sager
The Sun peger på, at Wayne Rooney i årenes løb har fået involveret sig selv i nogle stærkt uheldige sager. Den tidligere angriber har angiveligt haft hang til prostituerede, første gang i 2004. Rooney undskyldte dengang, men var senere angiveligt utro med Coleen Rooney, da hun var gravid. 

I 2017 blev Wayne Rooney så taget for spritkørsel, da han var i gang med at køe en kvinde hjem fra en druktur. Og for et par måneder siden blev Derby-cheftræneren så igen ramt af en skidt sag, da han blev fotograferet i meget beruset tilstand, omringet af letpåklædte kvinder på et hotelværelse. 

Har begået egoistiske fejl
I den nye dokumentarfilm har Coleen Rooney så talt om de forskellige skandaler, som hendes mand har været involveret i.

- Der er nok nogle folk, der synes, at jeg er dum, fordi jeg bliver i mit ægteskab. Jeg er ikke dum. Jeg kender mit eget sind, og det er noget, som jeg ønsker at arbejde med. Før overskrifterne kommer i gang... nej, jeg tager ikke Wayne tilbage, for jeg har aldrig sparket ham ud. Ja, det har været en lortetid, og ja, vi har tilbragt tid hver for sig, hvor jeg tænkte, at mit ægteskab var forbi, lyder det således fra Coleen Rooney.

- Jeg vil ikke opremse Waynes gode kvaliteter som person, da jeg ikke mener, at han fortjener det lige nu. Men jeg vil sige én ting, og det er, at han er en glimrende far. Han har begået fjollede og egoistiske fejl. Nogle af dem har han lært af, andre har han tydeligvis ikke lært af. Men måske vil det ændre sig?

Det er ikke kun i ægteskabet, at Wayne Rooney har haft sine udfordringer i den seneste tid. I Championship-tabellen ligger Derby således sidst, efter at klubben for nyligt blev idømt en pointstraf.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.