• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Roy Keane: Jeg spillede kun med fem spillere i United, der var verdensklasse

Foto: Getty Images

Ifølge Roy Keane, var kun fem spillere, som han ville klassificere som 'verdensklasse' i hans tid i Manchester United.

Af gram-hanssen

Som anfører var Roy Keane personificeringen af Manchester United-mandskabet i en lang årræke. Ireren var først og fremmest kendt for de utroligt høje krav, han satte til sig selv og sine holdkammerater. 

Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at han kun anser fem spillere som decideret verdensklasse blandt dem, han spillede sammen med i sin tid i klubben. 

Læs også: Giggs udpeger: Disse to spillere er de bedste, jeg har spillet sammen med

- Hvis jeg ser tilbage nu, er jeg nødt til at nævne Giggsy. Jeg anser kun de gutter, som kunne præstere i ni, ti, elleve år, som verdensklasse. Det er nøglen til at være en virkelig god spiller: man er nødt til at være stabil, sagde Keane til Sky Sports. 

Keane pegede derefter på Mark Hughes, Paul Scholes og Eric Cantona som nogle af de allerbedste spillere, han har spillet sammen med - og fremhævede slutteligt en anden irer, Denis Irwin. 

- Min gud, hvis Denis Irwin stadig spillede nu. Han kunne spille venstreback og højreback, han kunne score mål, vidste hvordan man forsvarede, var aldrig skadet og var en fantastisk fyr. I mine øjne var Denis verdensklasse. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...