• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rutineret Barça-stjerne står foran januarskifte til United

Foto: Getty Images

Barcelona-cheftræner Ernesto Valverde bekræfter nu, at den chilenske midtbanespiller Arturo Vidal kan forlade klubben til januar.

Af gram

Arturo Vidal har kun startet inde fire gange for Barcelona i denne sæson, og chileneren har da også givet udtryk for, at han er ikke tilfreds med sin nuværende situation. 

Og nu erkender Barcelona-cheftræner Ernesto Valverde da også, at Vidal kan ryge til januar.

Læs også: Medie: Kønssygdom koster Barça-stjerne et par ugers pause

Må se tiden an
Arturo Vidal har længe været rygtet til Inter, men ifølge Daily Mirror er Manchester United også yderst interesserede i den chilenske midtbanespiller, der tidligere har repræsenteret klubber som Juventus og Bayern München.

Og Ernesto Valverde vil altså ikke benægte, at et salg kan komme på tale.

- Vidal er vores spiller. Vi er glade for ham. Der er så mange rygter. Vi må se, om han spiller i morgen eller ej (Vidal endte med at få 26 minutter i sejren over Mallorca, red.). Og når januartransfervinduet kommer, så må vi se, hvad der sker. 

- Der sker mange ting i januar, men det er sandt, at vi har mange midtbanespillere. Nogle af dem har spillet mere end andre, men de er alle nødvendige for os. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...