• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Rystet De Gea sviner United: Jeg ved ikke, hvad der sker

Foto: Getty Images

Manchester United-målmanden David de Gea lægger ikke fingrene imellem i sin kritik af holdets indsats i denne sæson.

Af gram

Manchester United er i en rædsom periode, hvor klubben efter otte runder ligger to point over nedrykningsstregen i Premier League-tabellen.

Holdet har ikke scoret i de to seneste kampe, og i de seneste fem kampe er det kun Carabao Cup-opgøret mod League One-klubben Rochdale, der er blevet vundet - og det var efter straffesparkskonkurrence.

Læs også: Giggs: Manchester United har brug for fem nye spillere

Alt skal forbedres
Manchester Uniteds situation ser således yderst tvivlsom ud, og klubbens målmand, David de Gea, ønsker da heller ikke at lægge fingrene imellem. I et interview med Sky Sports blev spanieren således spurgt, hvad holdet mangler i øjeblikket. 

- Alt. Der er mange ting, der skal forbedres. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Vi må bare blive ved med at prøve og blive ved med at kæmpe, og prøve at forbedre os hver dag. 

- Det er en hård tid for os. En svær tid. Men vi er United, vi er nødt til at blive ved med at kæmpe. 

Den sværeste tid
De Gea erkendte i interviewet, at det siden hans ankomst til klubben i 2011 aldrig har set så træls ud, som det gør lige nu.

- Ja, det er nok den sværeste tid siden jeg kom hertil. Jeg ved ikke, hvad der sker. Vi kan ikke engang score ét mål på to kampe. Det er svært at sige noget. Undskyld til fansene. Vi vil helt sikkert blive ved med at kæmpe. Vi vil komme tilbage. Men i øjeblikket er vi i en svær situation. 

Uacceptabelt
Der er kun spillet omtrent en femtedel af sæsonen, men Manchester United er allerede 15 point efter Liverpool i tabellen. Og næste opgave for United bliver lige netop Liverpool, der endnu ikke har smidt ét eneste point i ligaen.

David de Gea var søndag ikke blot bitter over nederlaget til Newcastle, men over hele sæsonen.

- Jeg synes, at vi forsvarede os fint nok. Det er sandt, at de havde et par gode chancer, men come on... vi indkasserede et mål efter vores eget hjørnespark. Det må ikke ske. Det er ikke acceptabelt. Det er ikke bare denne kamp. Hele sæsonen har været dårlig. Så vi må kæmpe videre, og så må vi se, hvad der sker i de næste kampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...