• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Sådan holder du øje med den næste Superliga topscorer

Sådan holder du øje med den næste Superliga topscorer

Få her et tjek på topscorer-situationen i den danske Superliga.

Af .

Dette indhold er sponsoreret.

Der har været mange Superliga topscorer igennem Dansk fodbolds’ historie, og hvert år kommer der et nyt navn på den famøse tavle. Hvis du er en sand fodboldfan, kan det være vigtigt at følge med i året favoritter, og forrige års topscorer, så du er helt med på, om en spiller fra dit yndlingshold er med i puljen.

Hvis du synes det er spændende at følge Superligaens topscorer, så finder du herunder tre bud på tre favoritter, og du får samtidig et forslag til, hvor du kan finde de vigtige topscorer-updates.

Årets favoritter
Der kan som altid være mange gode spillere, der præsterer flot, men særligt tre spillere har spillet stærkt i sæsonen 2020/2021, og har hver især stor betydning for deres klubber. Du får her et bud på tre kandidater til årets Superliga topscorer.

AGF’s Patrick Mortensen
Patrick Mortensen spiller for den bronze-vindende klub AGF, der også sidste år havde stor succes med spilleren.

Igennem Mortensens tid i AGF har han serveret masser mål, og har derfor været en afgørende spiller for klubben, og det er der ikke noget at sige til. Sidste år sikrede Mortensen sig en delt topscorer plads med 18 mål i Superligaen. Derfor er det ikke nemt at overse Mortensen som en af året favoritter.

FCK’s Jonas Wind
Den blot 22 årige Jonas Wind vandt i starten af januar i år prisen for Årets Talent af Spillerforeningen, da den unge komet har sikret mål til både FCK, men også til Danmark i Europa League. På trods af en knæskade i efteråret 2020 står Wind stadig som en stærk kandidat til at vinde som Superligaens Topscorer.

Sidste år fik Wind spilletid i 13 kampe, hvoraf han i alt scorede 7 mål, og giver ham altså en flot statistik på trods af knæskaden i efteråret.

FCK’s Kamil Wilczek
På trods af sin alder på 33 år, kan Kamil Wilczek stadig spås som en topscorer-favorit for sæsonen 2020/2021.

Efter tre år hos Brøndby, skiftede Wilczek til ærkerivalerne FCK i august 2020. Dette skabte noget opsigt, da Wilczek har været en af Brøndby’s mest scorende spillere siden 2016, hvor han begyndte i klubben.

I sæsonen 2018/2019 scorede Wilczek intet mindre end 22 mål for Brøndby i Superligaen, og 17 mål i sæsonen 2019/2020. FCK kan derfor håbe på, at Wilczek stadig har krudt i benene til at give ham en god plads på topscorerlisten i dette års Superliga.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...